Finn lugnet med att fiska

När det kommer till fiske så är det en sport eller aktivitet som växer enormt i popularitet. Detta då vi är allt mer stressade själar som behöver ta oss ut i naturen.  Till mångas glädje har nu blivit enklare att fiska vid Umeälven.

“Är du orolig i själen, åk och fiska i Umeälven” borde vara en slogan för Umeå för att locka dit människor. Kanske behövs ingen ny slogan utan det räcker med att Västerbottens-Kuriren, SR och många fler tidningar skriver om denna händelse. Händelsen är att från och med den 20:e maj kommer alla som vill att kunna fiska i Umeälven. De olika fiskerättsägarna har gått ihop och beslutat att det ska bli enklare att fiska och med det sälja ett gemensamt fiskekort. Från att ha behövt hålla reda på fem olika kort gäller nu bara tre kort. Känner man att det här med kort inte är ens grej får man stå från bro och försöka fånga fisketur.

Bunkra upp med fiskeredskap

När det kommer till fiske som sport och avslappning hänger det otroligt mycket på att man har rätt utrustning och redskap för att lyckas fånga de fiskar man vill ha på kroken. Är du smart så köp fiskedrag online för att både komma billigare undan, få de hemskickade samt för att kunna välja och vraka av ett stort utbud. Älskar man att fiska är det självklart att man har en fiskeväska med stor variation, men ska man bege sig ut några gånger är det mycket viktigt att gå igenom typ av vatten samt var man ska fiska för att få med sig rätt bete som simmar bra och lockar till sig fiskarna.